ای پی آی یا API چیست؟ و چه کاربردهای دارد ؟
ای پی آی یا API چیست؟ و چه کاربردهای دارد ؟
ای پی آی یا API مخفف واژه Application Programming Interface و به معنی رابط برنامه نویسی کاربردی می باشد . در واقع یک وب سرویس یا ای پی آی، رابط میان یک منبع یا سیستم عامل و برنامههایی می باشد که از آن تقاضای سرویس مینمایند. یعنی ، رابط برنامه نویسی مجموعهای از توابع می باشد که یک برنامه میتواند از یک برنامه دیگر فرا بخواند.
در حقیقت ای پی آی رابط یا زبان مشترک میان دو نرم افزار یا اپلیکیشن می باشد که امکان ارتباط بین آنها را برقرار می نماید. به عبارت دیگر، وب سرویس ها، قرارداد هایی با زبان مشترک میان دو یا چندین نرم افزار می باشند، که بدون وجود این رابط های برنامه نویس گفتگویی میان آنها صورت نمی گیرد.
درحال حاضر بیشتر برنامه ها و یا سایتها، api های دارای مخصوص به خود هستند. مثلا شما در سایت آمازون مجموعه گوناگونی از ای پی آی ها را با عنوان Amazon APPs مشاهده می نمایید. به طور کلی، ای پی آی های یک نرم افزار، مجموعهای از توابع و رویه هایی می باشند که به برنامه های کاربردی دیگر اجازه دسترسی و استفاده از ویژگیها یا دادههای آن نرم افزار را می دهند. در اینجا منظور از «نرم افزار ارائه دهنده ای پی آی» یک سایت اینترنتی، یک سیستم عامل یا هر سرویس دیگری می تواند باشد.
API ( ای پی آی ) چه کاربردی دارد ؟
API ها اجازه برقراری ارتباط بین نرم افزارهای گوناگون را آسان می کنند تا با یکدیگر ارتباط موثر داشته باشند. بنابراین مطمئنا این گزینه می تواند برای توسعه یک پلتفرم و برای Mashup ها (برنامه ها) مناسب باشد. در ضمن ما می توانیم از توییتر به عنوان یک مثال از این که چطور API ها در توسعه پلتفرم ها موثر می باشند، یاد کنیم. موقعی که شما اطلاعات و داده ها را ترکیب می نمایید یا از عملکرد دیگر نرم افزارها و برنامه ها برای ساخت یک نرم افزار دیگر استفاده می نمایید، شما در حقیقت یک Mashup ایجاد نموده اید.
Mashup ها این روزها خیلی در اینترنت پرطرفدار هستند. پیشرفت اینترنت وابسته به ارتباطات است؛ در نتیجه این می تواند ایده و دلیل عالی برای بکار بردن ای پی آی ها باشد. این یک عمل رایج برای نمایان ساختن قسمتی از عملکرد ها یا اطلاعات شما به عنوان ای پی آی برای دیگران در وب است. گروه ها می توانند آن عملکرد و کاری را که شما عرضه می کنید می دهید با عملکردهای دیگر سرویس ها ترکیب نمایند و بعد یک سرویس بهبود یافته و با عملکردهای اضافه به کاربران ارائه کنند.
API های پرطرفدار که شما می توانید از آن ها استفاده نمایید.
API ها همه جا وجود دارند . محبوب ترین ای پی آی ها متعلق به رابط های کاربردی برنامه نویسی وب یا Web API مانند Google Maps API، Twitter API و Fickr API است . این ها همه موارد نیستند. شما می توانید یک فهرست کامل و طبقه بندی شده از API ها در Programmable Web و WebMashup بیابید.
امیدوارم مقاله ای پی آی یا API چیست؟ و چه کاربردهای دارد ؟ که توسط تیم کارشناسی شرکت لحظه وب ارائه شده، مورد استفاده دوستان و عزیزانی که قصد برنامه نویسی و طراحی سایت و … را دارند قرار گرفته باشد.
شما می توانید سفارش طراحی انواع سایت خود را از طریق شماره تلفن ۰۹۱۲۲۱۴۱۴۶۹ با ما در میان بگذارید. پیاده سازی طرح و ایده شما به بهترین شکل ممکن، مهم ترین هدف ما در شرکت لحظه وب است. همچنین می توانید برای دریافت مشاوره رایگان از متخصصین شرکت با ما در تماس باشید.
نظرات ( بدون دیدگاه )
رضا جوادی
شنبه، 12 مهر 1397 ، در ساعت 4 بعد ظهر پاسخلورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
رضا جوادی
شنبه، 12 مهر 1397 ، در ساعت 4 بعد ظهر پاسخلورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
رضا جوادی
شنبه، 12 مهر 1397 ، در ساعت 8 بعد ظهر پاسخلورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.